ცხიმოვნობის შემადგენლობა, % არანაკლებ: 8.0 მთლიანობაში მშრალი მყარი ნივთიერება % არანაკლებ: 31 pH: 4.0 — 6.8
მიკრობიოლოგიური ზღვარი:
MAFAM, cfu/lg, მაქს: 100000 კოლიფორმული ჯგუფის მიკრობები 0.01 გ-ში: დაუშვებელია Enterobacteriaceae, cfu/lg max: 100 Salmonella 25g-ში: არ არსებობს Listeria monocytogenes 25 გ-ში: არ არსებობს
GMO შემადგენლობა
EC რეგულაციით N’1829/2003 და l 830/2003 – პროდუქტი არ შეიცავს გენმოდიფიცირებულს ნივთიერებებს
კვებითი ღირებულება:
100 გ პროდუქტზე საშუალო კვლებითი ღირებულება
ენერგიის ღირებულება
ცხიმი
-სატურირებული ცხიმოვანი მჟავების ჩათვლით
კარბოჰიდრატები
-შაქრის ჩათვლით
პროტეინები
მარილი
1100კჯ/262 კკალ
11,2 გ
7.8გ
36.5 გ
26.2 გ
3.9 გ
0.24 გ
პროდუქტის აღწერილობა:
შოკოლადის შიგთავსი ვაფლის კონუსში – შოკოლადის შიგავსით ივსება კონუსის ცენტრი და არ ერევა ნაყინის მთლიან მასას, ზემოდან არის შოკოლადი. ნაყინით ამოვსებულია ვაფლის კონუსი კაკაოს მინანქრით.
ორგანოლეპტიკური ტესტი:
გემო და სუნი- სუფთა, შესაფერისი ნაყინის ტიპისათვის დამახასიათებელი. კონსისტენცია – მკვრივი, ერთგვაროვანი კრემი ცხიმის და სტაბილიზატორების ან ყინულის კრისტალების გარეშე,
რომელიც შეიგრძნობა ორგანულად. ფერი – დამახასიათებელია დანამატებისათვის, ჰეტეროგენული.
მომხმარებლების ჯგუფი:
მომხმარებელთა ყველა ჯგუფი
გამოყენების შესახებ მითითებები:
გაყინული პროდუქტი. მზად არის გამოსაყენებლად. არ გაყინოთ გალღვობის შემდეგ.
შეფუთვა:
შიდა შეფუთვა: 110მლ/65გ – ქაღალდი და მუყაო გარეგანი შეფუთვა: 40 ცალი*110 მლ/65 გ მუყაოს ყუთი