ახალი ნანო ნაყინის სახე

ნაყინი ჟოლოს დანამატით ვაფლის კონუსში

სუფთა წონა

110მლ/60გ-EAN 4750075131043

შემადგენლობა

შემადგენლობა: რძე 45%, ვაფლი 18% (ხორბლის
ფქვილი, შაქარი, რაფინირებული ქოქოსის ზეთი,
ემულგატორი: რაფსის ლეციტინი, ხილის და ბოსტნეულის წვენის კონცენტრატი (ბოლოკი, საქაროზას სიროფი, ლიმონი, ლიმონ
მჟავა, ჟოლოს დანამატი 13% (ჟოლო 34%, წყალი, შაქარი, გლუკოზის-ფრუქტოზის სეროფი, საღებავი: ანთოციანინი, არომატიზატორები და ნატურალური არომატიზატორები, შემასქელებელი: პექტინი; მჟავა: ლიმონის მჟავა), შაქარი, ტკბილი ნაღების კარაქი, კაკაოს მინანქარი (სრულად რაფინირებული ქოქოსის ზეთი, შაქარი, კაკაოს ფქვნილი შემცირებული ცხიმოვანი შემადგენლობით 12,5%, შემასქელებელი: SOY ლეციტინი, არომატიზატორი, ვანილი), უცხიმო რძის ფხვნილი, ემულგატორი: ცხიმის მჟვის მონოგლიცერიდები და დიგლიცერიდები; სტაბილიზატორები, კერატის რეზინი, გუარის რეზინი, კარაგენანი; ვანილის არომატიზატორი.

ნაყინის ფიზიოქიმიური
კრემოვანი მასა:

ცხიმოვნობის შემადგენლობა, % არანაკლებ: 8.0
მთლიანობაში მშრალი მყარი ნივთიერება % არანაკლებ: 31
pH: 4.0 — 6.8

მიკრობიოლოგიური ზღვარი:

MAFAM, cfu/lg, მაქს: 100000
კოლიფორმული ჯგუფის მიკრობები 0.01 გ-ში: დაუშვებელია
Enterobacteriaceae, cfu/lg max: 100 Salmonella 25g-ში: არ არსებობს
Listeria monocytogenes 25 გ-ში: არ არსებობს

GMO შემადგენლობა

EC რეგულაციით N’1829/2003
და l 830/2003 – პროდუქტი არ შეიცავს გენმოდიფიცირებულს ნივთიერებებს

უცხო ნივთიერებები:

პერსტიციდები – რეგულაციების მოთხოვნების თანახმად (EC)
N396/2005 (23.02.2005).
ანტიბიოტიკები რეგულაციების მოთხოვნების თანახმად (EC)
N470/2009 (06.05.2009) კომისიის რეგულაცია (EC) N37/2010
(22.12.2009)
მძიმე მეტალები – კომისიის რეგულაციის თანახმად (EC)
N1881/2006 (19.12.2006)
რადიოქატიული დამაბინძურებლები – ევროსაბჭოს
რეგულაციის მოთხოვნების თანახმად (Euratom) 2016/52
(15.01.2016)

კვებითი ღირებულება:

100 გ პროდუქტზე საშუალო კვლებითი ღირებულება

ენერგიის ღირებულება

ცხიმი

-სატურირებული ცხიმოვანი
მჟავების ჩათვლით

კარბოჰიდრატები

-შაქრის ჩათვლით

პროტეინები

მარილი

1033 კჯ/246 კკალ

10.6 გ

7.5გ

34.1 გ

24.6 გ

0.6 გ

3.4 გ

პროდუქტის აღწერილობა:

ნაყინის მასასთან შეზავებული ჟოლოს დანამატი, ზემოდან არის
ჟოლოს დანამატი. ნაყინით ამოვსებულია ვარდისფერი ვაფლის
კონუსი კაკაოს მინანქრით.

ორგანოლეპტიკური ტესტი:

გემო და სუნი- სუფთა, შესაფერისი ნაყინის ტიპისათვის
დამახასიათებელი.
კონსისტენცია – მკვრივი, ერთგვაროვანი კრემი ცხიმის და
სტაბილიზატორების ან ყინულის კრისტალების გარეშე,

რომელიც შეიგრძნობა ორგანულად.
ფერი – დამახასიათებელია დანამატებისათვის,
ჰეტეროგენული.

მომხმარებლების ჯგუფი:

მომხმარებელთა ყველა ჯგუფი

გამოყენების შესახებ მითითებები:

გაყინული პროდუქტი. მზად არის გამოსაყენებლად. არ
გაყინოთ გალღვობის შემდეგ.

შეფუთვა:

შიდა შეფუთვა: 110მლ/65გ – ქაღალდი და მუყაო
გარეგანი შეფუთვა: 40 ცალი*110 მლ/65 გ მუყაოს ყუთი

ვადა:

360 დღე წარმოების თარიღიდან

შენახვისა და ტრანსპორტირ
ების ტემპერატურა:

არაუმეტეს – 18 C

Стать партнёром